قیمت و خرید عمده گلیسیرین مورد مصرف در صنایع داروسازی،ساخت صابون و آرایشی بهداشتی-نگین تجارت پیام | عمده فروشی زودل
گلیسیرین مورد مصرف در صنایع داروسازی،ساخت صابون و آرایشی بهداشتی-نگین تجارت پیام
گزارش محتوای نادرستگزارش محتوای نادرست

توضیحات محصول

  • پتروشیمی شازند اراک
  • Clear, colorless, odorless liquid
  • ایران
  • C3H8O3
  • مایع زلال، بی رنگ . بی بو
  • صنعتی و خوراکی
  • صنایع دارویی-صابون سازی
  • بشکه 250 کیلویی حداق سفارش بشکه 250 کیلویی

توضیحات

گلیسیرین یا گلیسرول یک الکل سه عامله است و به هر نسبتی در آب حل می‌شود.

گلیسیرین در اتانول و حلال‌های آلی بسیار کم حل می‌شود،

گلیسیرین یک ماده شیرین،شفاف، بی‌رنگ ، بی بو و چسبناک است.

گلیسیرین با از دست دادن آبش به آلدئید دود کننده با بوی بد تبدیل می‌شود.

گلیسیرین سه گروه هیدروکسیل دارد که مسئول حل شدن گلیسیریم در آب می‌شود.

گلیسیرین در طبیعت با ترکیب با اسید های چرب، چربی می‌سازد.

گلیسیرین خاصیت درمانی عوامل موضعی پوستی دارد و به صورت لوسین و شیاف تولید میشود.

کاربرد گلیسیرین:

گلیسیرین در صنایع دارویی کاربرد دارد و به دلیل اینکه گلیسیرین رطوبت را درسطح پوست نگه می‍دارد در تولید لوسیون‌ کرم‌های صورت استفاده می‌شود.

از گلیسیرین به صورت شیاف به عنوان ملین و نرم کننده برای پیش گیری از یبوست استفاده می‌گردد.

از گلیسرین در صابون سازی برای تولید صابون‌های شفاف و در صنایع بهداشتی و آرایشی استفاده می‌شود.

 

قیمت عمده گلیسیرین مورد مصرف در صنایع داروسازی،ساخت صابون و آرایشی بهداشتی-نگین تجارت پیام را از فروشنده دریافت کنید.

با ارسال درخواست، اعلام میکنم که شرایط و مقررات را مطالعه کرده و پذیرفته ام.

Loading...